Tervezze meg kirándulásait
Magyarország legnagyobb turisztikai adatbázisával!
  • Kirándulásaidhoz keress programokat, éttermeket, látnivalókat, szállásokat  egy helyen.
  • A Fizetés opcióval rendelkező szállásoknál fizethetsz SZÉP kártyával okos telefonon is.
  • A HOL mezőben tájegységekre, megyékre, vagy akár településre is kereshetsz távolság szerint
  • A MIT mezőbe keress bármire, ami érdekel pl. program, szállás, horgásztó, vagy szállás neve. Találatnak mutatjuk az összes tartalmat, amelyikben a keresett szó szerepel.

  • A MIT mezőbe írt, vesszővel elválasztott szavakat külön-külön keressük, vessző nélkül egyben
  • A térképes nézetnél egy nagyítási szint után már a térképrészlet összes találata megjelenik
  • Amennyiben a kereső üres, úgy a programokat keressük le egy évre előre.
1/7
  • Nincs a kért paramértereknek megfelelő találat.
A Balatontól mindössze 15 km-re, Budapesttől egyórányi autóútra található a Kabóka Lovastanya. Kétszáz hektárnyi erdőkkel, rétekkel és halastavakkal tarkított táj várja az idelátogató csoportokat.

Egész évben várják iskolák jelentkezését erdei iskola programjainkra. Az ország egyik leghangulatosabb iskolai táborait szervezik, ahol kifogyhatatlan programtárból válogathatnak a szervezők. Egy napos kirándulási lehetőség van óvodáknak illetve, olyan iskoláknak is ahol nem adatott meg a több napos kikapcsolódás.

Programjaik között szerepel a Lovastanya bemutatása, lovagoltatás, a lovakról egy rövid érdekes előadás, horgászati lehetőség, íjászat, mikroszkópozás, agyagozás, korongozás, kerámia égetés, kincskereső túrák, vetélkedők szervezése, karaoke, zenés vetélkedő, egy perc és nyersz játék, multifunkciós sportpálya-, medence használat, ping-pong, csocsóasztal, elektromos darts, célba lövés paintball puskával, biciklizés, vízi programok: kenuzás, vízibiciklizés, motorcsónakázás és tömlőhúzás jet-ski-vel, vízibomba csata, csillagászat, esti tábortűz.

Nyári tábor:
Minden kedves régi és új táborozót szeretettel várnak rendszeresen induló lovas és sporttáboraikra. Korhatár nélkül lehet jelentkezni a programokra, melyek a nyári szünidő alatt hetente indulnak. Lovas tudás nem követelmény, mindenkinek segítenek! Fiúknak is rengeteg program lehetőség!

Bővebb információ:

Cím: 8130 Enying Tóth Árpád u 2.
Telefon: +36-30/746 1544 - Fogarasi Anikó
Web: www.kaboka.hu

Címkefelhő: osztálykirándulás
Lap tetejére