Tervezze meg kirándulásait
Magyarország legnagyobb turisztikai adatbázisával!
  • Kirándulásaidhoz keress programokat, éttermeket, látnivalókat, szállásokat  egy helyen.
  • A Fizetés opcióval rendelkező szállásoknál fizethetsz SZÉP kártyával okos telefonon is.
  • A HOL mezőben tájegységekre, megyékre, vagy akár településre is kereshetsz távolság szerint
  • A MIT mezőbe keress bármire, ami érdekel pl. program, szállás, horgásztó, vagy szállás neve. Találatnak mutatjuk az összes tartalmat, amelyikben a keresett szó szerepel.

  • A MIT mezőbe írt, vesszővel elválasztott szavakat külön-külön keressük, vessző nélkül egyben
  • A térképes nézetnél egy nagyítási szint után már a térképrészlet összes találata megjelenik
  • Amennyiben a kereső üres, úgy a programokat keressük le egy évre előre.
1/7
  • Nincs a kért paramértereknek megfelelő találat.

Itt vagy most: Szállás - Gerendás vendégház és kerékpárkölcsönző

X

Lakrészek és árak

Lakrész Férőhely Árak  
Lakrész1
4 (+2) 2 500 Ft 1 éj/1 fő
elérhető jan 01. és dec 31. között
Foglalási
kérelem
Lakrész2
4 (+2) 2 500 Ft 1 éj/1 fő
elérhető jan 01. és dec 31. között
Foglalási
kérelem

Árkalkulátor

Érkezés
Távozás
Felnőttek száma
Gyerekek száma (0-12 éves korig)

Cserépfalu a természeti, építészeti kulturális értékek, a falusi turizmus hazája.A Bükk legszebb völgyében, a Hór-völgyben fekszik , amely remek kirándulási kiindulópont. A környéken 4 hires gyógyfürdő található Bogács, Mezőkövesd, Egerszalók, Demjén.   

 

Gerendás vendégház és kerékpárkölcsönző, 1905-ben épült, fagerendás, tornácos kisbirtokosi kőház, 70-80 cm-es falakkal, ami nyáron hűvös, télen meleg. 2011-ben fejeztük be a felújítását, a mai kor követelményeit figyelembe véve, de a népi építészeti értékeket megtartva. Igy lett kialakítva 2 db 4 ágyas pótágyazható szoba,  két előszoba, két fürdőszoba, 1 konyha, 1 stort és játékszoba, ahol lehet billiárdozni csocsózni, ping-pongozni stb. A fűtést  központi gázkazán bíztosítja, de van kandallónk is. Kerékpárkölcsönzőt üzemeltetünk 6 női, 6 férfi, 4 különböző méretű zsir új 21 sebességes túrakerékpárral, sisakkal, gyereküléssel túraajánlattal.

 

Cserépfalu, a Bogácsi gyógyfürdótől 2 km-re, az ország leghosszabb hegyvidéki völgyének kapujában, a Hór-völgy bejáratánál fekszik. A környék már az őskortól kezdve lakott volt, ennek a bizonyítéka – a magyarországi őskőkorkutatás egyik legfontosabb régészeti lelőhelye – a völgy elején található, 1982 óta fokozottan védett Suba-lyuk barlang, ahol 1932-ben egy felnőtt nő és egy hároméves gyermek csontvázmaradványait tárták fel. A csontok alapján a leletek a kihalt neandervölgyi embertani típushoz sorolhatóak és 60–70 ezer évesek. A faluban állandó kiállításon, a Suba-lyuk múzeumban ismerkedhetünk meg a feltárás körülményeivel, a barlang régészeti jelentőségével, az itt talált kőeszközök és csontok első számú másolatával és a neandervölgyi emberek életkörülményeivel. Jelentősek a település környékének őskori régészeti leletei is. 

Címkefelhő: Falusi szállás
Lap tetejére