Tervezze meg kirándulásait
Magyarország legnagyobb turisztikai adatbázisával!
  • Kirándulásaidhoz keress programokat, éttermeket, látnivalókat, szállásokat  egy helyen.
  • A Fizetés opcióval rendelkező szállásoknál fizethetsz SZÉP kártyával okos telefonon is.
  • A HOL mezőben tájegységekre, megyékre, vagy akár településre is kereshetsz távolság szerint
  • A MIT mezőbe keress bármire, ami érdekel pl. program, szállás, horgásztó, vagy szállás neve. Találatnak mutatjuk az összes tartalmat, amelyikben a keresett szó szerepel.

  • A MIT mezőbe írt, vesszővel elválasztott szavakat külön-külön keressük, vessző nélkül egyben
  • A térképes nézetnél egy nagyítási szint után már a térképrészlet összes találata megjelenik
  • Amennyiben a kereső üres, úgy a programokat keressük le egy évre előre.
1/7
  • Nincs a kért paramértereknek megfelelő találat.

Itt vagy most: Szállás - Füzesi Papa Vendégháza http://fuzesipapa.hu/

X

Lakrészek és árak

Lakrész Férőhely Árak  
szoba2
3 (+1) 7 000 Ft 1 éj/1 fő
elérhető jan 01. és dec 31. között
Foglalási
kérelem
szoba3
3 (+1) 7 000 Ft 1 éj/1 fő
elérhető jan 01. és dec 31. között
Foglalási
kérelem
szoba1
3 (+1) 7 000 Ft 1 éj/1 fő
elérhető jan 01. és dec 31. között
Foglalási
kérelem

Árkalkulátor

Érkezés
Távozás
Felnőttek száma
Gyerekek száma (0-12 éves korig)

A Füzesi Papa Vendégház megnyitotta kapuit. Egy egyszerű ötletből született meg a Vendégház: a család tulajdonában álló ház megmaradjon a jövő számára, értéket, lehetőséget teremtve, hogy más is megismerje Harta vonzerejét és környékét. A család jelenlétét tükrözi névválasztásunk is, hiszen itt nőtt fel a Füzesi család több generációja, élükön a Papa, aki a család egyik fő összetartó ereje volt.
Falusi turizmus keretein belül, pályázati forrásokat igénybe véve alakítottuk ki a Vendégházat. Célunk, hogy barátságos, otthonos, családias környezet fogadja mindazokat, akik a nyugodt kikapcsolódást hívei, és szívesen tesznek kirándulásokat vidéken.

 

Harta némi túlzással az ország közepe, számunkra a szívünk csücske. Ebből szeretnénk némi ízelítőt adni mindazoknak, akik meglátogatnak bennünket.
A Vendégház megépítésekor elhatározásunk volt, hogy családos, kisgyermekes, vagy akár mozgássérült vendégek igényeit is ki tudjuk szolgálni. A szobák három ágyasak, saját fürdőszobával rendelkeznek. Egy közös nappali illetve mindennel felszerelt közös konyha és étkező várja a vendégeket. Kényelmes parkoló, saját játszótér, kemence, kinti bográcsos főzési lehetőség, fedett terasz került kialakításra.
A falu szinte közvetlenül a Duna-parton helyezkedik el. Gazdag élővilág, a Kiskunsági Nemzeti Park növény és állatvilága, vadászati, horgászati lehetőségek, közeli lovas programok várják az ide látogatókat. Harta községet érinti a Magyar Zarándokút, továbbá az Eurovelo 6-os bicikliút is.

 

Úti tippek, programok
HARTA ideális helyszín, hogy innen csillagtúraszerűen megismerjük e vidéket. 
A falu helytörténeti gyűjteménnyel (hartai festett bútorokkal), nemzetiségi házzal, hajós múzeummal várja az idelátogatókat.
Schneider Péterné mindig szívesen fogadja a népművészet iránt érdeklődüket hartai festett bútoraival. http://www.hartaifestettbutor.hu/.
-ág, és az ártéri erdők kirándulásra adnak lehetőséget. 
A halban bővelkedő Kékesi-tavon napi jeggyel horgászni lehet. Érdeklődni: Kónya Ferencnél, 30/981-9065 telefonszámon, napijegy kapható: Gocsi pizzériában, CBA boltban.
A hartai vadásztársaság kiváló őzbak állományra fogad vendégeket (április 15-augusztus 31. között). Érdeklődni: Leitert Ottó, 30/466-4577
SZELIDI-TÓ: (kb. 15 km) a nemrégiben igényesen felújított strand játszótérrel, kötélpályával, csúszdával, büfékkel, árnyékos és napos, homokos parttal várja kicsiket és nagyokat. Hazánk ötödik legnagyobb tavának vize tiszta, és kellemesen meleg.
BAKODPUSZTA (kb. 15 km): lovas programok, lovas oktatás, pusztai kocsikázási lehetőség.
KISFOKTŐ (kb. 18 km): Vízimadárpark – madarak vizes, természetes élőhelyükön, illetve egyéb állatok: lámák, emuk, díszfácánok, muflonok, nyulak, mangalicák és még sokan mások tekinthetők itt meg.
KALOCSA (kb. 20 km): Paprikamúzeum, Kalocsai Érseki Palota, Római Katolikus Székesegyház, Népművészeti Tájház-skanzen
KISKUNSÁGI NEMZETI PARK: tanösvények, túraútvonalak
Solt (kb. 10 km) RÉVBÉRPUSZTA: lovas centrum 
HAJÓS (kb. 40 km): érseki kastély, hajósi pincesor
KISKŐRÖS (kb. 30 km): A TERMÁLFÜRDŐ vize minősített gyógyvíz, amely kiválóan alkalmas reumás, mozgásszervi, degeneratív és nőgyógyászati megbetegedések eredményes gyógyítására. A víz olyan vegyi összetételű, amely nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedő. Fedett műjégpálya is várja e sport kedvelőit.
SOLTVADKERT (kb. 50 km): Tavirózsa Családi Fitness és Kalandpark. A nemrégiben megnyílt park 2 éves kortól kínál készség- és képességfejlesztő, szórakoztató játéklehetőséget. Játszótér minden korosztály számára, kötélpálya, fitness eszközök, mászókák, homokozó várja az ideérkezőket. Ráadásul a park a vadkerti tó partján fekszik, így akár egy egész napos kiváló program az egész család számára. Egy megállót szintén megér az országosan is ismert soltvadkerti fagyizó, a Szent Korona Cukrászda.

Címkefelhő: Falusi szállás, Nemzeti Park, Nemzeti Parkok, Túraútvonalak, Tájházak, Természeti értékek, túraútvonal, Múzeumok
Lap tetejére