Tervezze meg kirándulásait
Magyarország legnagyobb turisztikai adatbázisával!
 • Kirándulásaidhoz keress programokat, éttermeket, látnivalókat, szállásokat  egy helyen.
 • A Fizetés opcióval rendelkező szállásoknál fizethetsz SZÉP kártyával okos telefonon is.
 • A HOL mezőben tájegységekre, megyékre, vagy akár településre is kereshetsz távolság szerint
 • A MIT mezőbe keress bármire, ami érdekel pl. program, szállás, horgásztó, vagy szállás neve. Találatnak mutatjuk az összes tartalmat, amelyikben a keresett szó szerepel.

 • A MIT mezőbe írt, vesszővel elválasztott szavakat külön-külön keressük, vessző nélkül egyben
 • A térképes nézetnél egy nagyítási szint után már a térképrészlet összes találata megjelenik
 • Amennyiben a kereső üres, úgy a programokat keressük le egy évre előre.
1/7
 • Nincs a kért paramértereknek megfelelő találat.

Itt vagy most: Programok - Apa, hódítsuk meg a várat!

X

Időtartam:

1 nap

Utazás módja:

autóbusz

Ellátás:

ebéd

Találkozó helyszíne:

Budapest, Déli Pu. Hotel Mercure Budapest Buda (1013 Budapest, Krisztina krt. 41-43,) mögötti parkoló bejáratánál a CBA-val szemben. Találkozó ideje :7:30

Indulás időpontja:

8:00

Érkezés időpontja:

21:00

Részvételi díj:

felnőtt: 9500 Ft/fő, gyermek: 8500 Ft/fő – programmal kapcsolatos további költségek nincsenek!! (gyermek 14 éves korig)

A részvételi díj tartalmazza:

utazás busszal, sárkányhajózás, lovagi torna ügyességi játékok, ebéd, belépő a várba idegenvezetéssel, szurdok és barlangnéző, belépő a strandra, fürdőzés, strandvizilabda, foci, kosárlabda, Izland elleni Eb mérkőzés megtekintése

Javasolt korosztály a programot 6 -14 év közötti gyerekeknek állítottuk össze
Miről is szólnak az Apás hétvégés utak?

Programjainkkal az elvált apáknak és gyerekeiknek kínálunk kiváló időtöltést. Pszichológusok, pedagógusok és turisztikai szakértők álltak össze, hogy egésznapos belföldi alternatívákat nyújtsanak utazással, kalandokkal és ellátással. Ez a fajta vidékjáró program olyan hazai tájakat és attrakciókat is megmutat a résztvevőknek, amit talán soha nem is vettek volna észre. Közös élményhez juttatja a szülőt és gyereket, ami érték, ami megmarad, amire jó visszaemlékezni. Egészséges testi, lelki és mentális szinten is, észrevétlen bővíti az ismereteket, fejleszti a kommunikációt, közösséget kovácsol. Minőségi időt kínálunk, amikor a gyerekek mind az apukájukkal, mind a többi gyerekkel közösen tölthetnek el egy élményekkel teli napot.    

A programváltoztatás jogát fenntartjuk. A program garantált indulásához szükséges minimum létszám: 20 fő

A csomagban található programok

 • sárkányhajózás
 • lovagi torna ügyességi játékok
 • ebéd a vendégházban
 • vár felfedezése
 • barlangnézés
 • strandolás
 • Magyarország - Izland EB mérkőzés kivetítőn

Program leírása

Tartsatok velünk és hódítsátok meg együtt a Bakonyt! Íme, az aktuális napi programunk leírása, ahová várurak és úrhölgyek jelentkezését várjuk:

Harcosokhoz méltóan 8 órakor indulunk és meg sem állunk egy csodálatos tóig, ahol igazi sárkányhajók várnak ránk. A vízen összemérhetjük a gyorsaságunkat és szurkolhatunk is egymásnak. Az evezés után folytatjuk utunkat, hogy gyakorolni tudjunk a lovagi tornára (hiszen ez elengedhetetlen, ha meg akarjuk hódítani a várat) és összemérjük erőnket íjászatban, csatacsillag hajításban sőt még patkódobásban is! Elkezdtetek már edzeni? A kiadós testmozgás után ebédünket is itt fogyasztjuk el.

Ezután vár ránk a szomszédos 700 esztendős vár, ahol egy kellemes túra során megismerjük a hely történetét. De vajon mit is csinál egy várkapitány? És mi az a figyelőtorony? Semmiképpen ne felejtsétek majd el megkérdezni! Ha az időnk engedi, akkor meghódításra vár még egy szurdok, két barlang, és sok érdekes természeti képződmény.

A délután további részében sem fogunk unatkozni, hiszen balatoni fürdőzésre indulunk! Egy 300 méteres, ősfákkal tarkított strandon a fürdőzés mellett kipróbálhatjuk a strandröplabda, foci, kosárlabda, és tollaslabda pályát, de ha jobban tetszik a strandvízilabda, vagy szeretnénk a vízben fejelni, dobálni, kapura dobni, azt is választhatjuk. Hiszen a vár után – miért ne hódítanánk meg a vizet is?
18:00 –tól pedig levezetésképpen a foci szerelmeseinek lehetősége nyílik végig szurkolni a Magyarország - Izland EB mérkőzést a strand éttermének kivetítőjén!

Hozzatok magatokkal:

Fürdőruha, sportcipő, papucs, rövidnadrág, biztonságból esőkabát, törülköző, sapka, napszemüveg, sportszerek igény szerint (labdák, tollas), napozókrém, ásványvíz a kirándulásokra. 

Ebéd: 

Felnőtteknek
A ház specialitásaként kemencés csülök, burgonyával, savanyúsággal, ásványvíz  

Gyerekeknek
- (gyerekadag) Kemencés csülök, burgonyával, savanyúsággal, ásványvíz
- Rántott sajt, köret: burgonya, majonéz, ásványvíz 

Foglalásnál a megjegyzés rovatban jelezzétek, hogy gyermekeknek melyiket ételt kéritek. Amennyiben az ebédre vonatkozólag nem írtok semmit, akkor a gyermeke is kemencés csülköt fogja kapni. Ételérzékenységet, vagy más fontos közlendőt szintén a megjegyzés rovatba írjátok meg. 

Jó utat kívánunk!
Lap tetejére