Tervezze meg kirándulásait
Magyarország legnagyobb turisztikai adatbázisával!
  • Kirándulásaidhoz keress programokat, éttermeket, látnivalókat, szállásokat  egy helyen.
  • A Fizetés opcióval rendelkező szállásoknál fizethetsz SZÉP kártyával okos telefonon is.
  • A HOL mezőben tájegységekre, megyékre, vagy akár településre is kereshetsz távolság szerint
  • A MIT mezőbe keress bármire, ami érdekel pl. program, szállás, horgásztó, vagy szállás neve. Találatnak mutatjuk az összes tartalmat, amelyikben a keresett szó szerepel.

  • A MIT mezőbe írt, vesszővel elválasztott szavakat külön-külön keressük, vessző nélkül egyben
  • A térképes nézetnél egy nagyítási szint után már a térképrészlet összes találata megjelenik
  • Amennyiben a kereső üres, úgy a programokat keressük le egy évre előre.
1/7
  • Nincs a kért paramértereknek megfelelő találat.

Itt vagy most: Főoldal - Jogi Nyilatkozat

Közzétéve: 2013.04.26. Fri, 15:10, Szerző: Vidékjáró

Jogi Nyilatkozat

A Vidékjáró (a továbbiakban: "VIDÉKJÁRÓ") által működtetett, http://videkjaro.hu domain címen elérhető turisztikai információs rendszer (a továbbiakban: honlapok) látogatói részére!

Valamennyi, bármely fenti honlapon fellelhető tartalom, kapcsolódó megjelölés, program, adat (a továbbiakban: együttesen: tartalom) a VIDÉKJÁRÓ szellemi tulajdona, illetve rendelkezik a jogtulajdonos hozzájárulásával ezen tartalmak közlésére.

A VIDÉKJÁRÓ által működtetett honlapon lévő valamennyi tartalom, beleértve a honlap felépítésének és működésének alapját képező know-howt, jogi védelem alatt áll, a tartalom látogatói, a honlapok felhasználói a honlap tartalmát kizárólag a VIDÉKJÁRÓ előzetes írásbeli hozzájárulása alapján használhatják fel.

E fenti előírások alól kivételt képeznek a honlapok felhasználó által közzétett tartalmak (pl. a szolgáltatók által közzétett tartalmak), melyekre vonatkozóan felhasználásra hozzájárulást az adott felhasználó adhat. A felhasználó által közzétett tartalomért az adott felhasználó felel.

A VIDÉKJÁRÓ által működtetett honlapra/ aloldalaira mutató linkeket a VIDÉKJÁRÓ előzetes, írásbeli hozzájárulása nélkül el lehet helyezni. A linkelés csak a teljes oldalra vonatkozhat.

Nem engedélyezett linket úgy elhelyezni, amely azt a látszatot kelti, hogy a VIDÉKJÁRÓ honlapja, vagy annak tartalma más honlap közvetlen, vagy közvetett tartalmára utalna, annak részeként jelenne meg.

Jelen dokumentum a Jogi nyilatkozat 2013. április 25. napjától hatályos verziója.

1161 Budapest, Thököly utca 56.
E-mail: kapcsolat@videkjaro.hu

VIDÉKJÁRÓ © Minden jog fenntartva!