Tervezze meg kirándulásait
Magyarország legnagyobb turisztikai adatbázisával!
  • Kirándulásaidhoz keress programokat, éttermeket, látnivalókat, szállásokat  egy helyen.
  • A Fizetés opcióval rendelkező szállásoknál fizethetsz SZÉP kártyával okos telefonon is.
  • A HOL mezőben tájegységekre, megyékre, vagy akár településre is kereshetsz távolság szerint
  • A MIT mezőbe keress bármire, ami érdekel pl. program, szállás, horgásztó, vagy szállás neve. Találatnak mutatjuk az összes tartalmat, amelyikben a keresett szó szerepel.

  • A MIT mezőbe írt, vesszővel elválasztott szavakat külön-külön keressük, vessző nélkül egyben
  • A térképes nézetnél egy nagyítási szint után már a térképrészlet összes találata megjelenik
  • Amennyiben a kereső üres, úgy a programokat keressük le egy évre előre.
1/7
  • Nincs a kért paramértereknek megfelelő találat.
Úti Tippek

Közzétéve: 2017.06.22. Thu, 14:39, Szerző: Vidékjáró

Top 5 vidéki strand

Ahogy a hőmérő higanyszála egyre magasabbra kúszik, úgy vágyunk egyre jobban egy kellemes vízparti kirándulásra, ahol a mártózás mellett különböző labdajátékokkal tudjuk elütni az időt. 


BalatonszárszóA településen a központi strandfürdő kedvelt pihenőparadicsom a turisták és a helyiek számára is. Ezen a területen megtalálható egy természetesen kialakult öböl, ami köré nem építettek vasbeton partvédőművet, ami a Balaton déli részén igazi kuriózumnak számít. Az öböl partját néhány évvel ezelőtt selymes homokkal töltötték fel, ahol a gyerekek kedvükre építhetik a homokvárakat. A strand területén sportpálya, csónak- és vízibicikli kölcsönző és játszótér működik.

Szabadidős tipp:

A községben működik a Csukás Színház, ami tökéletes lezárása lehet a gyerekekkel a strandolással eltöltött napok után. Egész nyáron különleges programokkal készülnek a szervezők.

Ezen a hétvégén nemzetközi teniszverseny, fáklyás felvonulás és a Pumukli című mesejáték várja az érdeklődőket.

Pilismarót

A pilismaróti strandot gyakran Ezüstpartként is emlegetik sóderos partja és tiszta vize miatt. A part közelében működő camping lehetővé teszi a minőségi pihenést az ide érkezők számára. A nagyöbölben lehetőség nyílik a horgászatra, mivel a terület gazdag pontyban, amúrban és csukában.

Szabadidős tipp:

A maróti parttól 2 kilométerre vízisíelésre kialakított szakasszal várják a sportolni vágyókat.

Sarud

A Tisza-tavi Élményfalu területén található sarudi strand a Tisza-tó egyik kedvelt fürdőhelye. A homokos, finom iszapos területen fűzfák nyújtanak árnyékot a nyári melegben. A füves töltésen lehetőség nyílik a napozásra és pihenésre. A strand nádassal van körülvéve, ahol különböző vízi játék és eszköz várja a pihenni vágyókat.

Szabadidős tipp:

A sarudi strandon az idén nyílt meg az Aquaglide, aminek mérete a legnagyobb ilyen létesítménnyel vetekszik Európában. Ezen a vízi-játszótéren minden korosztály kellemesen szórakozhat.

Domonyvölgy

A D-Beach az elmúlt 5 évben jelentős fejlődésen ment át a terület tulajdonosainak és közös elhatározásuknak köszönhetően. A céljukat, hogy az elhanyagolt területen egy színvonalas szabadidőparkot alakítsanak ki, sikerült elérniük.

A tengerparti hangulatot idéző strand kivételes jelenség a környéken. A teljes kikapcsolódáshoz strandfoci, strandröpi és gyerekjátékok elérhetőek a strand területén. A Feketeszakáll egy karibi kalózbár, ahová érdemes beülni egy frissítő koktélra.

Szabadidős tipp:

a Lázár Lovaspark és a Vad Quad a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt felejthetetlen élményt nyújt.

Füzesgyarmat

A fürdő története közel 50 éves múltra tekint vissza, amikor egy fúrás alkalmával 62 fokos termálvizet találtak. A medencék folyamatos fejlesztéseken estek át az utóbbi években, ezeknek köszönhetően a környék legnívósabb fürdőhelyévé alakult. Az épületben szauna, masszázs és számtalan sportolási lehetőséggel várják a pihenni vágyókat.

Szabadidős tipp: 

Kastélyok és kúriák túra a környék településein. 

Lap tetejére