Tervezze meg kirándulásait
Magyarország legnagyobb turisztikai adatbázisával!
  • Kirándulásaidhoz keress programokat, éttermeket, látnivalókat, szállásokat  egy helyen.
  • A Fizetés opcióval rendelkező szállásoknál fizethetsz SZÉP kártyával okos telefonon is.
  • A HOL mezőben tájegységekre, megyékre, vagy akár településre is kereshetsz távolság szerint
  • A MIT mezőbe keress bármire, ami érdekel pl. program, szállás, horgásztó, vagy szállás neve. Találatnak mutatjuk az összes tartalmat, amelyikben a keresett szó szerepel.

  • A MIT mezőbe írt, vesszővel elválasztott szavakat külön-külön keressük, vessző nélkül egyben
  • A térképes nézetnél egy nagyítási szint után már a térképrészlet összes találata megjelenik
  • Amennyiben a kereső üres, úgy a programokat keressük le egy évre előre.
1/7
  • Nincs a kért paramértereknek megfelelő találat.
Úti Tippek

Közzétéve: 2016.08.15. Mon, 18:42, Szerző: Vidékjáró

A Prónay-kastély nyereményjátéka

Historic Hotels of Europe szavazás és nyereményjáték

A Historic Hotels of Europe a legnagyobb Európai szállodai szervezetek egyike idén újra szavazást indít Európa Történelmi  Hotelei között, hogy kiderüljön, melyik kategóriában ki a legjobb. 18 európai országból 500 taghotel közül kerülnek ki a kategóriák győztesei.

A Prónay-kastélyra is lehet szavazni, hogy esélyünk legyen a HISTORIC HOTELS OF EUROPE AWARDS 2017 díjra a Countryside kategóriában.

Köszönettel vesszük szavazataikat:

http://www.historichotelsofeurope.com/award.html

Hotel name: Prónay Castle
Country: Hungary 
Category: Historic Hotel Countryside Award

Játék:

Játsszon velünk, válaszoljon kérdésünkre és nyerjen egy éjszakát 2 fő részére a Prónay-kastély egyik lakosztályába.

Hány kategóriában hirdetnek győztest a Historic Hotels of Europe versenyen?

A válaszokat a sales@pronaykastely.hu e-mail címre várjuk az e-mail tárgya: „HHE Awards nyereményjáték”

2=3 éj ajánlatunk: Alsópetényi Vendégházainkban (Zsálya, Körtefa, Levendula) a nyári hétköznapokon 2-őt fizet 3-at kap akció keretében várjuk kedves vendégeinket!

A fatornácos, ízléses Levendula Vendégház a nevét a kertjében illatozó ezer tő levendulabokorról kapta, a kertben található a nyáron nyitva tartó Levendula Bár is, ahol levendulás szörpök, badacsonyi borok, jégrém és egyéb hűsítők is kaphatók. A Körtefa Vendégház kertjében kiépített tűzrakó helyen süthet-főzhet és bográcsozhat a vendég, de a fedett filagória alá is behúzódhat meleg nyári napokon. A Körtefa Vendégházba külön díjazás ellenében kisebb testű kutyakát is szívesen fogadunk. A Zsálya Vendégház különlegessége a kertben található fűszer- és gyógynövénykert. A szobákhoz külön fürdőszoba tartozik, a teljesen felszerelt konyha közös, wifi ingyenesen használható. A zárt udvarokban biztonságosan hátrahagyható az autó, így aki az aktív időtöltést kedveli, bérelhet gyereküléssel ellátott biciklit, vagy nordic walking botot. 

A vendégházak honlapja: www.alsopetenyszallas.hu
Szállásfoglalással, szabad időpontokkal kapcsolatos információ: E-mail: sales@pronaykastely.hu; Tel: +36 20 2233 441

Magyarország legjobb fehérbora: a 2013-as Kéknyelűnk!

Az Örsi-hegyen fekvő Csendes Dűlő Szőlőbirtok 40 éve van a tulajdonos és családja birtokában. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy ismét díjnyertes lett a kevésbé ismert, bár feltétlenül figyelmet érdemlő „úri bor, avagy a nemesek nedűje", a kuriózum Kéknyelű, hazánk legősibb, kizárólag ezen a borvidéken termő bora.

A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa idén 37. alkalommal rendezte meg 2016. május 24-25-én a Magyar Bormustra – XXXVII. Országos Borversenyt, ahol a megmérettetésben 147 pincészet 467 tétele vett részt. A borverseny „LEGJOBB FEHÉRBOR” kategóriának győztese a Csendes Dűlő Szőlőbirtok 2013-as Kéknyelűje lett.

Borkóstoló programra lehetőség van előre egyeztetett időpontban:  a Prónay-kastélyban és Badacsonyban a Csendes Dűlő Borteraszon. 

Érdeklődni a  sales@pronaykastely.hu e-mail címen lehet.

Tovább >  http://pronaykastely.hu/csendes-dulo-szolobirtok

Kézműves pálinkákkal és sörökkel bővült italválasztékunk!

A Prónay-kastélyban júliustól vendégeink már kóstolhatják és fogyaszthatják a Bánki Pálinkaház Kft. hagyományos eljárással készült pálinkáit és a rétsági Fűtőház Sörfőzde kézműves söreit. 

Előre egyeztetett időpontban az üzemek látogatására és kóstolásra is lehetőség van. Igény esetén kihelyezett kóstolót is tartanak a Prónay-kastélyban, amely program érdekes kísérője lehet céges tréningeknek vagy csapatépítő rendezvényeknek.

Tovább > http://pronaykastely.hu/trening-a-kastelyban

Lap tetejére