Tervezze meg kirándulásait
Magyarország legnagyobb turisztikai adatbázisával!
  • Kirándulásaidhoz keress programokat, éttermeket, látnivalókat, szállásokat  egy helyen.
  • A Fizetés opcióval rendelkező szállásoknál fizethetsz SZÉP kártyával okos telefonon is.
  • A HOL mezőben tájegységekre, megyékre, vagy akár településre is kereshetsz távolság szerint
  • A MIT mezőbe keress bármire, ami érdekel pl. program, szállás, horgásztó, vagy szállás neve. Találatnak mutatjuk az összes tartalmat, amelyikben a keresett szó szerepel.

  • A MIT mezőbe írt, vesszővel elválasztott szavakat külön-külön keressük, vessző nélkül egyben
  • A térképes nézetnél egy nagyítási szint után már a térképrészlet összes találata megjelenik
  • Amennyiben a kereső üres, úgy a programokat keressük le egy évre előre.
1/7
  • Nincs a kért paramértereknek megfelelő találat.
Úti Tippek

Közzétéve: 2016.02.19. Fri, 15:22, Szerző: Vidékjáró

Ajándékutalványok, hazai és külföldi vendégek a Mandala Day Spa-ban

Sokat törtem a fejem, mivel lepjem meg külhonból érkező barátnőmet, és a Mandala Day Spa kiváló ötletként jutott eszembe, persze nem véletlenül, hiszen hónapok óta én is oda járok egy kis kényeztetésre. Ők ajánlották, hogy vegyek ajándékutalványt számára, amit majd arra használ, amire szeretne. A barátnőmnek külön élmény volt, hogy nem hallottunk telefoncsörgést, nem hangoskodott senki, és természetesen a dohányzás is tilos volt.

Jó előre be kell jelentkezni a kezelésekre, mert sokan keresik őket. Amikor először látogattam el a Mandalába, többek közt az fogott meg, hogy kezelés előtt vagy után az összes spa szolgáltatást korlátozás nélkül igénybe vehettem. Akár masszázsra, testkezelésre vagy hammamra látogattam el, vagy arckezelést, esetleg manikűr, pedikűrt vettem igénybe, mindig élvezhettem a szaunát vagy a jakuzzit. Ha pihenni vágytam, akkor pedig irány a teaház, ahol gyümölcsök, finom sütik, többféle tea és frissítők vártak. 
Miért is választják olyan sokan a Mandala Day Spa-t? Mert szerintem a béke szigete, ráadásul a központban van, könnyen elérhető. Nincs messze a Lehel téri piac, amely külföldi, vagy vidéki turistának is érdekesség, utána máris mehetnek a Mandalába. Udvariasak és mindig van valamilyen ötletes meglepetésük. A fiatalok mellett 65 év körüli hölgyek és urak egyaránt látogatják, akár együtt is, hiszen a páros kezelések nagyon népszerűek. Itt találkoznak rég nem látott barátnők is, és a testvérek is szívesen próbálják ki a kínálatot, miközben megbeszélhetik közös dolgaikat. Ottlétem alatt sokan beszéltek angolul, statisztikájuk szerint ők valóban nagyon kedvelik a helyet, vendégük 60-70 százaléka külföldi. 
Kiknek és mit kínálnak? Gyertyafényes dupla jakuzzit, hammam rituálét és egzotikus masszázsokat; külön érdekességük, hogy szaunájukat - amely kombinált finn vagy infra üzemmódban működik - sótéglákkal egészítették ki. A jakuzzijuk sem mindennapi, mert esőzuhany is van, és akár egy nagyobb társaság is kényelmesen elfér benne.  
Gáncsos Nikolett SPA manager megerősíti azt az információmat, hogy masszőrjeik, kozmetikusaik és manikűr/pedikűrös kollégáik mind szakirányú végzettséggel látják el feladatukat, valamint rendszeresek a folyamatos belső képzések és tréningek.
Most már csak a nagy kérdés van hátra: honnan tudják meg a leendő vendégek, hogy itt egy kis ékszerdoboz van, rengeteg szolgáltatással? 
A honlapjuk informál a spa-ról és kezelésekről, videók, cikkek és részletes leírások, valamint vélemények találhatók fent az oldalon. A nagyon kedvelt Facebook oldalukon pedig az aktualitásokat teszik közzé és partnereik ajánlatára hívják fel a figyelmet, több mint tízezren követik őket, és Valentin-napi játékuk is nagy sikert aratott.
A Tripadvisor remek minősítéseinek köszönhetően is megtalálják őket a vendégek. Tizenhárom éve, vagyis 2003 óta a piacon mutatják magukat, mint az első magyarországi day spa. A hazai és nemzetközi elismeréseknek (2015 Legjobb Luxus Day Spa a World Luxury Spa Award alapján) és ismertségnek köszönhetően célirányosan keresik meg a Mandalát az idelátogató külföldiek a tökéletes pihenést, vagy éppen ajándékot kereső hazai vendégek. (x)
Írta: Bódi Ágnes 
Lap tetejére